About Opdruk in Arnhem

Wiki Article

Kies de juiste stof: Niet alle materialen zijn even geschikt voor borduren. Katoen, polyester en fleece werken above het algemeen goed.

Heel mooi vakwerk en prettig Get in touch with. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Let op de grootte: Ik zorg dat het ontwerp in verhouding staat tot het kledingstuk. Te groot of te klein kan de uitstraling negatief beïnvloeden.

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het start off goed meegedacht more than het bedrukken van onze kleding satisfied brand's.

Of je nu kiest voor geborduurde polo’s voor je winkelpersoneel of fleecejassen voor je buitendienstmedewerkers, satisfied borduurwerk zet je je bedrijf letterlijk en figuurlijk op de kaart.

Alweer erg tevreden in excess of mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn symbol op de verschillende type blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen touch geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt best en ook het Make contact with satisfied de eigenaresse verliep super en zeer snel.

Stuur uw brand of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg satisfied u gegevens op via mijn contact pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen!

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het start goed meegedacht over het bedrukken van onze kleding achieved brand's.

Kleding borduren biedt eindeloze mogelijkheden om je garderobe of bedrijfskleding te personaliseren. Of je nu op zoek bent naar een subtiele touch of een opvallend assertion, borduurwerk kan je kleding transformeren tot iets unieks. Van informal t-shirts tot professionele bedrijfskleding, borduren voegt waarde en karakter toe aan elk kledingstuk.

Onwijs lieve eigenaar! Tremendous goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben Tremendous goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker website de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Damaris denkt echt met je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden about het resultaat.

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot satisfied reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij satisfied het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een thirty jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste brand te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Report this wiki page